Cum pot beneficia de codul de reducere la prima comandă?

Pentru a beneficia de codul de reducere la prima comandă, tot ce trebuie să faceți este să vă abonați le newsletter-ul nostru. După ce v-ați abonat veți primi un e-mail cu codul de reducere. IMPORTANT Mailul poate veni cu întârziere fie poate fi redirecționat în Spam, verifică și acolo.

Pot folosi codul de reducere în timpul promoțiilor?

În timpul promoțiilor pe site, produsele deja au reduceri, anume din acest motiv codul nu va funcționa în acea perioadă.

Cum îmi aleg o rutină de îngrijire?

Pentru a alege o rutină de îngrijire corespunzătoare tenului tău este important să pornești prin a caută produse potrivite pentru tenul tău dar și pentru problemele specifice ale acestora. Dacă ai nevoie de ajutor, poți apela oricând la echipa Wow skin. Chestii pe care trebuie să le iei în considerare: Pentru a te ajută să creezi o rutină personalizată vom avea nevoie să știm tipul tenului, problemele tenului dar și ce produse folosești la momentul actual.

Cum acumulez puncte de loialitate?

Pentru a acumula puncte de loialitate tot ce trebuie să faci este să creezi un cont și să plasezi o comandă. Fiecare leu cheltuit se va trasforma în 1 punct.

Cum utilizez punctele de loialitate?

Atunci când intrați pe site, vă logați. După aceea în dreapta jos veți găsi o steluță pe care scrie “Puncte de loialitate”. Apăsați pe ea. Acum puteți vedea câte puncte aveți. Tot aici, puțin mai jos veți găsi 3 căsuțe. Dacă aveți mai mult de 600 de puncte și doriți să le utilizați aveți nevoie de ultima Căsuță pe care scrie “Modalități de răscumpărare”. Acolo puteți schimbă punctele în cupoane de reducere care vă vor veni pe mail.

Se poate factură pe firma?

Desigur. Putem face factură pe firma dacă indicați datele corespunzătoare la crearea comenzii. Dacă dintr-un motiv anume ați uitat să faceți asta, putem modifica factura timp de maxim 10 zile după efectuarea comenzii.

Cum folosesc voucerul sau codul de reducere primit?

Pentru a utiliza codul de reducere, este necesar să îl puneți în căsuța Cod de reducere și să apăsați Aplică. Această căsuța va apărea după ce apăsați prima oară pe butonul finalizează comandă, la momentul indicării adresei de livrare.

Livrați și internațional?

Da. În afară de România, putem livra coletul dvs în Europa sau Marea Britanie. Pentru colete internaționale cerem achitarea comenzilor cu cardul. Totodată, pentru astfel de colete prețul de livrare este de 50 de lei pentru Europa și 80 pentru Marea Britanie. La fel, diferă și timpul de așteptare. Acesta variază în funtie de țară și poate varia între 4 și 18 zile.

Cum pot descarcă formularul de retur?

Din păcate, formularul de retur este disponibil doar pentru persoanele autorizate. Astfel, pentru a putea returna un produs, puteți apela echipa Wow skin care vă va trimite formularul pe mail. IMPORTANT Formularul de retur va fi trimis doar după ce produsul returnat ajunge în Sediul Wow skin și trece de verificare.

Nu ai gasit ceea ce cautai?