Despre noi

Wowskin este un magazin online ce comercializeaza produse cosmetice coreene de calitate inalta si la preturi accesibile.
Misiunea noastra consta in a oferi produse de calitate persoanelor care sunt preocupate de intretinerea lor, in scop preventiv, precum si persoanelor care vor sa trateze anumite probleme deja existente.
Totodata, o alta preocupare esentiala a noastra este de a fi aproape de clientii nostri, de a le oferi sprijin si consultanta necesara pentru a putea lua cele mai potrivite decizii in ceea ce ii priveste.
Magazinul a fost deschis din pura pasiune pentru produse de intretinere de calitate si care sa fie in acelasi timp si accesibile. Astfel, acumuland cunostinte si informatii despre aceste produse si folosindu-le intai pentru noi, am decis sa venim si in sprijinul altor persoane cu preocupari asemanatoare si in acelasi timp sa desfasuram o activitate care ne face placere si careia ii dedicam o parte importanta din timpul nostru.
Ne-am axat inca de la inceput pe comercializarea produselor cosmetice coreene deoarece am constatat ca pe piata din Romania nu sunt inca foarte cunoscute, iar consumatorii de produse cosmetice nu au foarte multe informatii despre ele. Asadar, pe langa faptul ca propunem un segment de produse pe care orice persoana ar trebui sa le foloseasca atat timp cat este preocupata de intretinerea sa, putem spune ca am descoperit si o piata de nisa, lucru ce a reprezentat un argument in plus pentru afacerea noastra.