Patch-uri sub ochi și măști

RO: Pielea din jurul zonei ochilor este extrem de subțire, dacă neglijezi îngrijirea, aceasta poate deveni uscată, umflarea sau ridurile pot apărea pe această zonă. Plasturile pentru ochi Hydrogel oferă un impuls imediat al hidratării și au un efect de răcire și antiinflamator.

ENG: The skin around the eye area is extremely thin, if you neglect the care, it may become dry, swelling or wrinkles may appear on this area. Hydrogel eye patches provide an instant boost of hydration and have a cooling and anti-inflammatory effect. 

 

 

RO: De la 25 de ani începe o scădere accentuată a producției de colagen și glicoproteină, care sunt necesare pentru a menține fermitatea și elasticitatea pielii.
Zona din jurul ochilor este deosebit de susceptibilă la stres. Deshidratarea și subțierea acesteia duc la apariția vânătăilor sub ochi și a ridurilor. Patch-urile pentru zona din jurul ochilor sunt cea mai bună soluție pentru înlăturarea ridurilor din jurul ochilor, a cearcanelor sau a pufos!

ENG: From 25 years begins a sharp decline in production of collagen and glycoprotein, which are required for maintain firmness and elasticity of the skin. The area around the eyes is particularly susceptible to stress. Its dehydration and thinning lead to its appearance bruising under the eyes and wrinkles. Patches for the area around the eyes are the best solution for removing wrinkles around the eyes, or circles to fluff!

RO: Până la 25 de ani - alegeți patch-uri care asigură o hidratare ușoară. De exemplu, plasturi cu acid hialuronic sau ceramide. Se recomandă utilizarea lor de numai 2-3 ori pe săptămână pentru a menține nivelul de umiditate în zona
din jurul ochilor.

ENG: Up to 25 years old - choose patches that provide it light
hydration. For example, patches with hyaluronic acid or
ceramides. It is recommended to use them only 2-3 times per
week to maintain humidity in the area around the eyes.

https://wowskin.ro/collections/petitfee/products/petitfee-gold-snail-eye-patch?variant=31201053540399

 

 

https://wowskin.ro/collections/hydrogel-mask/products/secret-key-gold-premium-first-eye-patch

TAG-URI:

Lasa un comentariu