IDEI DE CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

     Data de Sfantul Valentin este cunoscuta ca si ziua iubirii, dar nu ziua este cea speciala cat partenera/partenerul ce iti este alaturi, prin urmare, nu exista zi speciala..fara cadouri, iar cadourile sunt facute din inima…cu iubire. Iar noi, iti putem arata cateva idei de cadouri cu care o poti surprinde..sau il poti surprinde.

1. Set pentru masaj- Cum sa putem incepe o prezentare de cadouri intr-o zi relaxanta fara un set pentru masaj facial de la Jade Roller cu care partenerul te va  relaxa muschii pe parcursul zilei, iar la final tenul tau va avea un tonus mai bun si un aspect mai ferm, cu siguranta o vei incanta.

#El, #Ea, #Skincare #Cadouri, #Produse Coreene, #Iunik, #Skin1004, #Seturi

2. Setul Trio Ser de la Iunik- Iunik te ajuta sa ii faci cadoul interesant in acest an, mai ales ca ea poate purta cele 3 seruri in poseta, un ser cu propolis care ii va lumina si hrani pielea, un ser cu apa de trandafir care o va ajuta cu hidratarea si regenerarea tenului, si un ser cu arbore de ceai care ii va oferi pielii o uniformizare si refacere a pielii.

3. Best Duo Beauty Box- Setul care are in prin plan extractul de centella asiatica, care iti calmeaza, hidrateaza pielea, si intaraste bariera pielii,  un set potrivit pentru toate tipurile de piele, iar elementul surpriza al acestui set, fiind setul mini al acestei variante ce cu siguranta il va purta in geanta ei, sau in rucascul lui fiind un set pe care si tu il poti face cadou

#El, #Ea, #Cadouri, #Seturi, #Iunik, #Skin1004, #Cosmetice Coreene

4.Hydration Beauty Box Set- Set atat pentru el cat si pentru ea, formulat cu acid hialuronic si centella asiatica, cele doua care iti va reface nivelul de hidratare a pielii si previne pierderea umiditatii peste noapte, acest set care contine masca de noapte, ser, toner, set potrivit pentru toate tipurile de piele, iar de asemenea poti alege  si setul mini.

#El, #Ea, #Cadouri, #Seturi, #Produse Coreene, #Skin1004, #Iunik

 5.Spa at Home Beauty Box- Set perfect pentru o seară de SPA în condiții de casă pentru amandoi, cu un set ce contine pumpkin, witch, si activator din gama Zombie. .

6. Duo Cleansing Beauty Box- Daca iti doresti un cadou care iti va oferi o curatare a tenului, brandul SKIN1004 nu te lasa singur..sau singura cu doua dintre cele mai indragite produse.. uleiul de curatare..demachiantul care te ajuta in indepartarea impuritatilor de pe piele si spuma de curatare care indeparteaza machiajul si impuritatile fara a usca pielea, iar daca iti doresti si versiunea mini a produselor, pentru a purta mai usor cele mai indragite produse pentru curatarea tenului 

      Cadourile pentru parteneri se vor face indiferent de zi si fara motiv, indiferent de momentul zilei, cu toti iubim Sfantul Valentin dar in final iubirea intotdeauna va fi neconditionata. 

Sarbatori si iubiri implinite, cu drag wowskin.

Lasa un comentariu