De ce folosim uleiul  pe post de demachiant?

      V-ati intrebat din ce cauza uleiul de curatare il folosim pe post de demachiant? Principalul beneficiu fiind ca …. nu irita pielea, dar amestecul lor delicat este dur cu machiajul si murdaria, dar pe de o parte delicat cu pielea, prin urmare, demachiantul pe baza de ulei nu va vor irita pielea vulnerabila, insa, uleiurile vegetale, ingredientele calmante si antioxidantii vor ajuta de fapt la vindecarea pielii in timp ce o curata… oare sa fie acesta singurul aspect pentru care uleiul se foloseste pe post de demachiant?

CE ESTE UN ULEI DE CURATARE?

      Uleiurile de curatare, in special sunt cele care sunt usor de clatit, pot fi o completare valoroasa a rutinei de ingrijire a pielii, fie ca sunt folosite pentru o dubla curatare a pielii sau singure, insa uleiul este produsul ce are capacitatea de a dizolva rezistentele la machiaj, elimina acumularea de sebum dar si impuritatile. De asemenea, cunoastem ca uleiul de curatare este doar una dintre multiplele modalitati de a indeparta machiajul, impuritatile si excesul de ulei. Principala diferenta fiind modul in care actioneaza, fata de produsele de curatare solubila in apa ce au o textura de crema, gel sau spuma

CUM ACTIONEAZA ULEIURILE PENTRU A CURATA PIELEA?

     Uleiul insa nu este doar hidratant, ci actioneaza si ca un solvent lipofil, ceea ce inseamna ca uleiurile sunt atrase de alte uleiuri, un exemplu fiind uleiul produs de piele si ingredientele uleioase din machiaj, deci, prin urmare, uleiul de curatare poate dizolva machiajul si excesul de ulei, lasand totodata pielea hranita.

#El, #Ea, #Beauty of Joseon, #Dr. Ceuracle, #Skin1004, #Ulei de Curatare, #Acnee, #Demachiant, #Ten sensibil

CINE AR TREBUI SA FOLOSEASCA ULEIUL DE CURATARE?

     Uleiul de curatare bine formulat, care poate fi clatit cu apa si nu lasa reziduuri, este potrivit pentru toate tipurile de piele, insa daca ar trebui sau nu sa folosesti un ulei de curatare depinde de doua lucruri: preferinta personala si cantitatea de machiaj de lunga durata pe care o folosesti, in schimb.. daca folositi un ulei de curatare bun, nu aveti nevoie de un demachiant separat, ceea ce… va economiseste timp.

BENEFICIILE ULEIULUI DE CURATARE

  1. O modalitate rapidă și ușoară de a îndepărta machiajul și produsele cu SPF.
  2. Lasă pielea netedă și moale.
  3. Poate fi folosit alături de alte produse de curățare, dacă doriți să faceți o curățare dublă precum spuma sau gelul.
  4. Cele mai bune uleiuri de curățare conțin uleiuri vegetale fără parfum, bogate în gliceride care curăță și hidratează pielea.

#Ea, #Beauty of Joseon, #Dr.Ceuracle, #El, #Skin1004, #Ulei de Curatare, #Acnee, #Demachiant, #Iunik, #Ingrediente, #Ten Sensibil

CUM SĂ FOLOSESTI UN ULEI DE CURATARE?

    Uleiul de curatare poate fi folosit in acelasi mod ca si alte produse de curatare a fetei, aplicati o cantitate mica pe pielea umeda, masati usor pe fata si in jurul ochiilor, apoi clatiti bine si uscati usor pielea cu un prosop moale si curat, prin urmare daca doriti un demachiant usor si multifunctional, care va indeparta complet machiajul, prezentam uleiul preferat din gama Skin1004 , iar de asemenea daca doriti sa incercati mai intai versiunea mini a uleiului de 30 ml, pentru a va convinge de faptul ca este demachiantul pe care il cautati mai ales pentru o piele sensibila.

    Insa daca va orientati spre un ulei de curatare care contine ingrediente pe baza de plante cu extract de seminte de ginseng , uleiul de la Beauty of Joseon, cu siguranta, acest ulei de curatare hidratant, iti va netezi pielea fara a bloca porii.

      Daca va confruntati cu acneea, uleiul de curatare cu Calendula este demachiantul pe care il cautati, avand o imbogatire cu 94% de uleiuri naturale, insa daca esti persoana care se confrunta cu punctele negre, iti putem recomanda uleiul de curatare care nu doar ca indeparteaza machiajul dar si topeste punctele negre oferindu-ti o curatare racoritoare, acest ulei curata fara a iti oferi stresul de a avea un reziduu de ulei dupa curatare. 

#El, #Ea, #Dr. Ceuracle, #Skin1004, #Ulei de Curatare, #Acnee, #Demachiant, #Ingrediente, #Iunik,#Tensensibil

      În schimb, daca machiajul tau este foarte rezistent la apa si doresti un ulei care iti va restabili echilibrul hidro-lipidic si acido-alcalin al pielii, putem vorbi despre uleiul de curatare de la Dr. Ceuracle, un produs care nu iti va oferi senzatia de uscaciune sau cea de strangere a pielii, ajutandu-te la prevenirea descuamarii

       In final, sper ca ai aflat mult mai multe despre ceea ce inseamna uleiul de curatare, nu trebuie sa-l vedem ca produsul din rutina care ne ajuta sa nu ni se irite pielea, ci acel punct de ajutor din rutina care ne elimina murdaria si excesul de ulei acumulat dintr-o parte a zilei.

Lasa un comentariu