Cum sa demachiem crema cu protectie solara?

La sfârșitul zilei, vrem să curatam piele in profunzime... inclusiv cele mai multe straturi de protecție solară aplicată. 

Protectie solara wowskin

Crema de protecție solară este formulată pentru a se întinde pe suprafața pielii, formând o peliculă protectoare pentru a absorbi radiațiile UV înainte ca aceasta să ajungă la epiderma viabilă. Spre deosebire de ingredientele active precum vitamina C și retinolul, nu doriți ca filtrele UV de protecție solară să pătrundă în piele. Absorbția filtrelor UV în piele are ca rezultat reducerea protecției solare, potențiala iritație a pielii. Pentru a minimiza permeația, cremele de protecție solară conțin adesea formatori de peliculă, polimeri și acoperiri lipicioase, ceea ce le face, de asemenea, puțin mai dificil de spălat.


Cremele de protecție solară de astăzi sunt făcute pentru a avea putere de rezistență. Deoarece sunt de obicei pe bază de ulei, uleiurile de curățare funcționează foarte bine la descompunerea cremelor de protecție solară.

Protectie solara wowskin.ro

 

Încercați curățare dublă:

Dacă nu sunteți încă un adept al curățării duble , acum ar putea fi un moment bun să o încercați. Este exact ceea ce sună: demachiere folosind două produse de curățare. În primul rând, se folosește de obicei o cremă sau un demachiant pe bază de ulei, urmat de unul pe bază de apă. Curățarea profundă va avea grijă de potențiala murdărie, ulei și transpirație care pot rămâne prinse sub multe straturi de protecție solară.

Recomandare de le echipa #wow: SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA LIGHT CLEANSING OIL - demachiantul ușor, multifuncțional, îndepărtează complet machiajul și impuritățile de pe piele, oferind în același timp un plus de hrănire. Uleiul MCT derivat din nucă de cocos combinat cu extract de cica (centella asiatică), precum și șase tipuri de uleiuri botanice oferă un finisaj revigorant, liniștitor și de strângere a porilor.

Un alt bonus? Uleiurile de curățare sunt blânde și mai puțin decapante, așa că nu trebuie să vă faceți griji atât de mult dacă exagerați!

Lasa un comentariu