Crema cu protectie solara este necesara in orice anotimp

Motivul principal pentru care ar trebui sa acorzi prioritate protectiei solare este ca utilizarea de SPF zilnic, indiferent de sezon, protejeaza pielea de razele UV, cauzatoare de cancer de piele. In plus, protectia solara pentru fata si corp este ideala mai ales pentru a preveni arsurile solare

Mai mult, deteriorarea pielii din cauza expunerii la soare este una dintre cele mai frecvente cauze ale imbatranirii premature, care poate fi caracterizata prin pete, decolorare, linii fine si riduri. Pentru a evita aceste semne de imbatranire este necesar sa porti SPF zilnic, fie ca este vara sau iarna.

Crema cu protectie solara pentru fata este extrem de importanta in cultura coreeana

Protectia solara pentru fata este considerata un ingredient cheie in cosmetica femeilor din Coreea si pe buna dreptate. Aplicarea de SPF este o parte importanta a celebrei rutine coreene de ingrijire a tenului in 10 pasi, potrivit careia este esential sa folosesti o crema cu protectie solara, insa nu inainte de a spala, tonifia si hidrata pielea cu o lotiune de fata.

Cremele de protectie solara coreene au o consistenta usoara si delicata, actionand ca un scut atat impotriva razelor UVA, cat si a celor UVB, calitati ce le diferentiaza de produsele disponibile in Occident. Insa, atat specialistii din Vest, cat si cei coreeni, recomanda tuturor alegerea unei creme cu protectie UV cu spectru larg, de cel putin 30. Persoanele cu tenul sensibil si deschis la culoare ar trebui sa opteze pentru crema cu protectie solara 50+, pentru a evita roseata si arsurile. In mod ideal, lotiunea trebuie aplicata cu 30 de minute inainte de a iesi la soare.

TAG-URI:

Lasa un comentariu